VIPPEPRODUKTER

Purelash Eyelash foam cleanser

Purelash After care kit

Produkter spesialutviklet for å ta vare på dine nye Vippe extensions:

Extension Coating:
Et middel som påføres vippene/vipperoten. Inneholder essensielle vitaminer og aminosyrer. Dette produktet gjør at limet holder lenger, noe som igjen fører til at vippene sitter bedre på.

Lash Up Super Serum Mascara:
Mascara spesielt utviklet for vippe extension. Mascaraen er ikke vannfast, inneholder ingen skadelige oljer, samtidig som den er utrolig lett å vaske av. Dette gjør den meget skånsom for vippe extension. Den fantastiske børsten sprer vippene så de ikke krøller seg og faller av.

Vippebørste:
Et MUST for deg med vippe extension. Bruk denne morgen og kveld for å børste vippene dine så de ikke krøller seg sammen da dette er en av de største årsakene til at vippene faller av.

Please reload

Purelash Enhancing serum

Norskutviklet serum som gir forsterkede, fyldigere og lengre øyenvipper med daglig påføring på bare 3-8 uker. Pure Lash Enhancing Serum er ideelt for kvinner og menn som har korte, spredte og lyse øyenvipper. Enhancing serum forbedrer vippenes styrke og kvalitet samtidig som den motvirker slitasje.

Purelash Vippebørste

Et MUST for deg med vippe extension. Bruk denne morgen og kveld for å børste vippene dine så de ikke krøller seg sammen da dette er en av de største årsakene til at vippene faller av.

Purelash Lash-up mascara

Mascara spesielt utviklet for vippe extension. Inneholder ingen skadelige oljer eller voks, samtidig som den er lett å vaske av. Dette gjør den meget skånsom for vippe extension. Den fantastiske børsten sprer vippene så de ikke krøller seg og faller av. Vaskes grundig av med lunket vann.

Please reload